AD Balkan

Mbështet dhe promovon krijimin dhe përhapjen e Alberghi Diffusi ( Hoteleve të shpërndara), shpërndan njohuritë dhe kopetencat, në Shqipëri dhe në zonën e Ballkanit, promovon turizmin në fshatra dhe mikpritje e përhapur përmes seminareve, konferencave, eventeve, projekteve të zhvillimit të turizmit.

Vizito Vendet

Projektet e Ardhshme

Action's image
Se Shpejti

Kruja Albergo Diffuso

2023-06-21
Na Ndiqni
Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds